Amerikaanse actrice komt uit de kast als biseksueel.
De Amerikaanse actrice Aubrey Plaza, 32, is zopas uit de kast gekomen als biseksueel. Plaza is vooral bekend door haar rol in de televisieserie Parks and Recreation maar ook door films als: Safety Not Guaranteed, The To Do List, Life After Beth, Playing It Cool en vele andere.

"Ik weet dat ik iets androgyn over me heb, ik heb een soort van mannelijke energie, en dat veel vrouwen zich aangetrokken voelen tot mij is dan ook geen geheim. Maar dat is net leuk, want ik val zowel op vrouwen als op mannen, ik kan er niets aan doen, ik wordt verliefd op een mens, niet op een geslacht, " zo verwoorde de actrice zelf haar biseksuele geaardheid waarmee ze meteen ook uit de kast kwam.

Plaza vertelde verder in een interview dat ze opgroeide in een Iers Katholiek Republikeins gezin, waar haar seksuele geaardheid, in tegenstelling tot bij veel gelijkaardige gezinnen, geen probleem was. Haar zus kwam eerder thuis uit de lesbische kast. En plaza zelf zet zich al jaren in voor de holebi & transgender gemeenschap. Toch vond ze dat pas nu de tijd gekomen was om publiekelijk uit de kast te komen. 'Iedereen mag het nu weten', aldus de 32-jarige actrice.

LEES OOK
17-JARIGE ACTRICE UIT DE BISEKSUELE KAST
20-JARIGE ZANGER KOMT TROTS UIT DE HOMO KAST
TEEN WOLF ACTEUR PUBLIEKELIJK UIT DE KAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 10 July, 2016 en 2395 keer gelezen.Reageer op dit bericht: