Acteur en echtgenoot trotse papa's van een zoontje.
Amerikaans acteur Greg Rikaart, 39, en zijn echtgenoot Robert Sudduth, 38 zijn zopas de trotse papa's geworden van een flinke zoon, die het levenslicht zag op zodag 12 juni, de dag die voor altijd in ons collectief geheugen gegrift zal staan, nadat 49 mensen om het leven kwamen bij een homofobe terroristische aanslag in Orlando, Florida.

Rikaart schreef bij de aankondiging van de geboorte van zijn zoon dan ook: "We vechten tegen haat, angst, onverdraagzaamheid, homofobie en onrecht in de wereld met liefde, intellect en verlichting. In de zuiverste en meest pure definities van laatste woorden, delen wij dan toch nog mee dat we zopas vaders zijn geworden van een zoon."

De kleine spruit werd geboren via een draagmoeder en kreeg de naam: Montgomery Argo Rikaart-Sudduth, die uiteindelijk werd geboren om 5:01 pm in Roseville, Californie. Rikaart kwam pas in 2013 uit de kast. Afgelopen zomer trouwde hij met zijn vriend televisie schrijver Robert Sudduth. De acteur die sinds 2003 in de soap The Young and the Restless speelt was eerder ook al te zien in series als: As if, Dawson Creek, CSI Miami, Seeds, Strong Medicine enz.. Hij won al verschillede prijzen en nominaties.

LEES OOK
BRITS ZANGER EN VRIEND TROTSE PAPA'S VAN TWEELING
PROF VOETBALLER EN VRIEND TROTSE PAPA'S VAN ZOONTJE
5 MYTHES ROND HOMO & LESBI OUDERSCHAP ONTKRACHT + VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 June, 2016 en 2247 keer gelezen.Reageer op dit bericht: