Vrouw klaagt Ellen DeGeneres aan om naamsgrapje + video.Ellen DeGeneres wordt door een makelaar en elektronica ingenieur aangeklaagd over een grapje in de show van de beroemde presentatrice rond grappige en vreemde advertenties en reclameborden.

De feiten dateren al van 22 februari. In haar show toonde Ellen grappige reclame en advertentieborden, ingezonden door de kijkers, onder de noemen: 'What's Wrong With These Ads, And These Signs?'. Tegen het einde verscheen er een bordje van een makelaar met de naam Titi Pierce, wat zowel bij Ellen als het publiek voor hilariteit zorgde.

Maar mevrouw Titi Pierce is alles behalve blij met de grap. En zegt dat niemand eerder haar naam, die men trouwens uitspreekt als Tee Tee, gebruikte zoals Ellen in haar show deed. Volgens Pierce kreeg ze nadien tal van telefoons van mensen die volgens haar dachten grappig te zijn. De vrouw klaagt Ellen niet enkel aan vanwege het belachelijk maken van haar naam, maar ook vanwege het feit dat haar telefoonnummer in de originele clip duidelijk te zien was. Ms Pierce voegt er ook aan toe dat Titi een Nigeriaanse naam is die bloem betekend. Ellen heeft nog niet gereageerd op de aanklacht en velen hopen dat ze samen met de vrouw tot een overeenkomst kan komen voor het tot een rechtszaak komt.

OPMERKING: de originele video is ondertussen verwijderd op de page van de Ellen Show. Maar je kan het bewuste stukje nog bekijken in de onderstaande video. Eerst komt er nog een ander 'grappig' bord voorbij en het tweede gaat dan over de bewuste titi joke zoals deze nu genoemd wordt op het internet.


LEES OOK
ELLEN VERKOZEN TOT AMERIKAANS PRESIDENTSKANDIDAAT + VIDEO
OOK ELLEN IS VIERKANT TEGEN ANTI HOLEBI & TRANSGENDER WET
ELLEN HAD OBAMA OP BEZOEK + DRIE VIDEO'S
ELLEN HAD ELTON JOHN OP BEZOEK DIE SPRAK OVER ZIJN KINDEREN EN MAN + VIDEO
ELLEN EN VROUW TROTSE MOEDERS VAN KID + VIDEO
ELLEN WON 16de PEOPLE CHOICE AWARD + VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 08 June, 2016 en 2054 keer gelezen.Reageer op dit bericht: