Volgens onderzoekers ligt vrouwelijke seksuele geaardheid niet vast.De resultaten van een nieuw Brits onderzoek suggereren dat vrouwen geen vaste seksuele geaardheid hebben op dezelfde manier als mannen. Het onderzoek werd gedaan aan de Londense school van Economie, onder leiding van Dr Satoshi Kanazawa, waarbij het onderzoek draaide rond waarom de vrouwelijke seksuele geaardheid meer veranderlijk is dan die van mannen.

Evolutiebioloog Kanazawa zegt dat de reden waarom de seksuele geaardheid bij vrouwen niet vast ligt te maken heeft meer de manier waarop eerdere menselijke relaties zijn ontstaan, waarbij vrouwen zouden zijn geƫvolueerd om te veranderen van seksuele geaardheid gebaseerd op de situatie waarin ze zich bevinden. Volgens Kanazawa hebben vrouwen dat evolutionaire voordeel gebruikt om seks te hebben met andere vrouwen in polygame huwelijken. De studie suggereert dat vrouwen niet dezelfde seksuele geaardheden hebben als mannen hetero of homo zijn, maar dat de vrouwelijke seksuele aantrekking grotendeels afhangt van de specifieke partner, de reproductieve status en andere omstandigheden.

Waarom sommige vrouwen dan hun hele leven enkel en alleen (seksuele) relaties hebben met mannen. En waarom sommige vrouwen dan hun hele leven enkel en alleen (seksuele) relaties hebben met vrouwen, is duidelijk niet onderzocht. Het mag duidelijk zijn dat de onderzoekers zich hebben gericht op recente onderzoeken, waaruit bleek dat steeds meer mensen, en dan vooral vrouwen, genderfluid zijn. Of men daarmee kan stellen dat alle vrouwen genderfluid zijn, of dat alle vrouwen geen vaste seksuele geaardheid hebben, daar mag iedereen zelf over oordelen.
LEES OOK
LESBIENNES HEBBEN BETERE SEKS (2014)
OOK HETERO MANNEN HOUDEN VAN ANALE SEKS (2014)
VROUWEN VAKER BISEKSUEEL DAN MANNEN (2015)
KIJKEN NAAR HOMO BAREBACKPORNO IS MEER ONVEILIGE SEKS, EN MANNEN MOETEN MEER...(2016)
MEER HETERO MANNEN HOUDEN VAN SEKSSPEELTJE DAN GEDACHT (2016)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 22 May, 2016 en 4130 keer gelezen.