90-jarige ex politicus trouwt weldra zijn 50 jaar jongere vriend.De bijna 90-jarige Amerikaanse Democratische ex-senator van Pennsylvania, Harris Wofford, stapt eind deze maand in het huwelijkbootje met zijn 50 jaar jongere vriend waarmee hij 15 jaar samen is. Wofford was eerder 48 jaar gehuwd met een vrouw waarmee hij drie kinderen heeft. Wofford zegt dat hij zichzelf geen label op wil kleven, voor hem bestaat dat niet, homo, hetero, biseksueel, hij is gewoon zichzelf. Hij was naar eigen zeggen eerst 48 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw, en is nu opnieuw al jaren gelukkig met iemand anders, dat dit een man is, dat is volgens hem gewoon toeval.

De ex-politicus was destijds nog speciaal assistent van president John Kennedy en adviseur van Martin Luther King. In het jaar 1996 moest hij afscheid nemen van zijn vrouw, waarmee hij op dat moment 48 jaar gelukkig gehuwd was, ze stierf aan de gevolgen van kanker. Hij ontmoete haar tijdens de tweede Wereldoorlog en schonk hem drie kinderen. Toen Wofford's vrouw stierf was hij bijna 70 en dacht hij nooit meer een liefde tegen te komen. Maar het lot besliste daar anders over. Vijf jaar later was hij op vakantie en ontmoete hij twee mannen, een van die mannen was Matthew Charlton, de man waarmee hij weldra gaat trouwen.

Wofford vertelt dat hij en Matthew meteen een klik hadden, en dit ondanks het feit dat ze 50 jaar verschillen in leeftijd, en ook zeer verschillende achtergronden en werk ervaringen hebben. In het begin was het een diepe vriendschap, maar al snel groeide die uit tot meer. Wofford zegt dat hij dingen voelde, waar hij erg gelukkig van werd, en die hij nooit eerder had ervaren. Beide mannen zijn nu 15 jaar samen, en beide families en vrienden hebben de relatie van in het begin aanvaard.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 25 April, 2016 en 2210 keer gelezen.