2 Amerikaanse staten kunnen miljarden verliezen door anti holebi & trans wet.Er komt steeds meer protest tegen anti holebi wetten in verschillende Amerikaanse staten. Zoals je eerder bij holebi info kon lezen zijn er dit jaar vijf staten die een anti holebi & transgender wet hebben ingevoerd. 1 van die 5 staten(Georgia) heeft na hevige protesten zijn wet geschrapt. Maar ondertussen zijn er nog zware anti holebi & transgender wetten in de staten: Kentucky, Noord-Carolina, Mississippi en Missouri. De laatste dagen liggen vooral de staten Mississippi en Noord-Carolina zwaar onder vuur.

Zowel Mississippi als Noord-Carolina riskeren miljarden geld te verliezen door de wetten die mensen toestaan, homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders te discrimineren. Al 120 grote Amerikaanse bedrijven protesteren tegen de wet van Noord-Carolina, waarbij al enkele bedrijven ermee dreigen hun vestiging te verhuizen naar een andere staat. En zopas raakte bekend dat de NBA (National Basketball Association) de staat Noord-Carolina 30 dagen tijd geeft om zijn anti holebi & transgender wet te schrappen. Indien ze dit niet doen zal de NBA zijn All Star Game wedstrijd die in 2017 in de staat zou doorgaan, verhuizen naar een andere staat.

Ook werd zopas bekend dat de staten Mississippi en Noord-Carolina miljarden federale overheidsgelden dreigen te gaan verliezen. Zowel de Amerikaanse federale overheid als het Departement van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling en het Departement van vervoer, lieten weten de wetten van beide staten te zullen nakijken, en indien blijkt dat de staten met hun wetten de federale normen rond de non-discriminatie wetten overtreden, zullen ze geen geld meer krijgen. Ook de twee andere staten (Kentucky en Missouri) riskeren hetzelfde. Ook komt er steeds meer protest vanuit de Showbizz wereld waarbij recent zanger Bruce Springsteen zijn concert in Noord-Carolina annuleerde vanwege de anti holebi & transgender wet.
LEES OOK
ELLEN DEGENERES TEGEN ANTI HOLEBI & TRANS WET IN MISSISSIPPI
GROTE AMERIKAANSE BANK EN AL 120 BEDRIJVEN TEGEN ANTI HOLEBI & TRANS WET IN NOORD-CAROLINA
5de AMERIKAANSE STAAT MET ANTI HOLEBI & TRANS WET GAAT VEEL VERDER (Mississippi)
DREIGEN MET BOYCOT DOOR BEDRIJVEN & HOLLYWOOD TEGEN ANTI HOLEBIWET IN GEORGIA HEEFT GEWERKT
VIERDE AMERIKAANSE STAAT MET ANTI HOLEBI WET DIT JAAR (Kentucky)
DERDE AMERIKAANSE STAAT MET ANTI HOLEBI WET (Missouri)
2de AMERIKAANSE STAAT MET ANTI HOLEBI WET TREFT OOK KINDEREN (Illinois)
AMERIKAANSE STAAT KEURT ANTI HOLEBI & TRANS WET GOED (Georgia)
2016 MOGELIJK HET JAAR VAN DE ANTI HOLEBI EN TRANSGENDER WETTEN IN DE VS


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 11 April, 2016 en 2265 keer gelezen.