Amerikaans acteur (Kit Williamson) & vriend gehuwd.Amerikaans acteur en filmmaker Kit Williamson, 30, en zijn vriend John Halbach, 36, zijn recent in het huwelijksbootje gestapt. De acteur liet weten dat hij hoopt dat zijn verbintenis liefde kan brengen in zijn thuisstaat Mississippi, waar recent een anti holebi & transgender wet goedgekeurd werd.

De acteur en zijn kersverse echtgenoot deelde het nieuws van hun huwelijk op 31 maart. Hun huwelijk vond plaats op 27 februari in het Joshua Tree National Park in Californie. In een interview liet Williamson weten dat hij samen met het nieuws over zijn huwelijk hij zich sterk wilde uitspreken tegen de anti holebi & transgender wet die recent in zijn thuisstaat werd goedgekeurd. Ook liet hij weten dat hij zich, zoals hij al jaren doet, verder als activist zal blijven inzetten voor de gelijke rechten van holebi's en transgenders. Williamson is vooral bekend door zijn rol in de Amerikaanse televisieserie Mad Men en voor het creƫren van de holebi & transgender serie Eastsider.
LEES OOK
5de STAAT MET ANTI HOLEBI & TRANS WET GAAT ERG VER (Mississippi)holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 April, 2016 en 2380 keer gelezen.Reageer op dit bericht: