20-jarige Vlaamse acteur komt uit de homo kast.De 20-jarige Vlaamse acteur Jelle Florizoone is zopas uit de homo kast gekomen. De acteur werd eerder bekend door zijn hoofdrol in de film Noordzee Texas en is sinds 2015 te zien in de VTM soap Familie.

Florizoone vertelt dat hij het nooit echt moeilijk heeft gehad om zijn geaardheid te aanvaarden, ook al was zijn eigen aanvaardings proces er een dat erg emotioneel was met veel ups en downs. "Want hoewel we in een moderne maatschappij leven, hangt er spijtig genoeg toch nog een soort taboe rond homo's," zegt de jonge acteur in weekblad Story. De ouders van Jelle reageerden erg goed op zijn coming out. "Mijn moeder wist het bij wijze van spreken eerder dan ik, als mama voel je blijkbaar zoiets aan. Ook de rest van mijn familie en mijn naaste vrienden deden hier absoluut niet moeilijk over. Uiteraard waren ze wel verrast en sommigen hadden misschien een ander toekomstbeeld, maar het is mijn leven en ik wil dat leiden op een manier waar ik zelf gelukkig mee ben."

Sinds kort heeft Jelle een vriend. Een knappe Marokkaanse jongen die anoniem wenst te blijven. "We leerden elkaar kennen in het uitgaansmilieu en zijn nadien naar elkaar toe gegroeid. Het klikt bijzonder goed en we vullen elkaar op veel vlakken aan. Ik hoop dat we de ruimte en tijd krijgen om van deze prille relatie iets heel moois te kunnen maken." Florizoone speelde ook nog rollen in Rox, Allez Eddy, Corps Perdu, Aspe en Marina. Sinds september 2015 speelt hij de rol van Guido Van den Bossche in de VTM soap Familie.


Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 28 March, 2016 en 12199 keer gelezen.Reageer op dit bericht: