Pro holebi video, met homo coming out vanuit Taiwan scoort.
De laatste maanden kwam Taiwan regelmatig positief in het nieuws betreffende de gelijke rechten van homo's en lesbiennes. Taiwan is daarmee samen met Japan een van de weinige Aziatische landen die sterk vooruit gaan wat betreft de aanvaarding van holebi's, en dat is nu ook weer te zien in een reclame video van McCafé

In de reclame video van McCafé uit Taiwan komt een jongen uit de homo kast tegenover zijn vader, aan de hand van een tekst op zijn koffie cup, waarop staat geschreven: "Ik val op jongens", meteen daarna zien we de vader weg gaan en het duurt even voor hij terug komt met een koffie cup, hij gaat zitten, zegt niets, maar neemt dan een balpen en schrijft boven de tekst op de koffie cup van zijn zoon: "Ik aanvaard dat je op jongens valt." De zoon moet van geluk zijn tranen bedwingen en samen drinken ze verder zwijgend hun koffie op.

McCafé is een vestiging van Taiwan McDonalds die de video zelf op hun Facebook page deelde, waarna deze al 6.800 keer werd gedeeld en 1,9 miljoen keer bekeken. Op YouTube gaven bovendien al 2.400 gebruikers de video een duim op, slechts 48 gaven een duim neer. Taiwan gaat sinds een tijdje in snel vaart vooruit wat betreft de aanvaarding van homo's en lesbiennes die ondertussen al in vier grote en drie kleine steden een legaal partnerschap kunnen aangaan. Ondertussen is er wel een boycot gestart van een christelijke organisatie tegen McDonalds Taiwan, die van mening zijn dat de keten homoseksualiteit promoot.


LEES OOK
TAIWAN BLIJFT VOORUITGAAN MET GELIJKE RECHTEN VOOR HOMO'S & LESBIENNES
4de STAD MET LEGAAL PARTNERSCHAP VOOR HOMO & LESBI KOPPELS IN TAIWAN
TAIWAN KOOS 1ste VROUWELIJKE PRESIDENT DIE ZEER PRO HOMOHUWELIJK IS + VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 March, 2016 en 2433 keer gelezen.