Waarom Elton John niet zijn hele vermogen nalaat aan zijn 2 zoons.Het grootste deel van het fortuin van Elton John, 68, gaat na zijn dood niet naar zijn twee zoons, Zachary 5, en Elijah, 3. De zanger vertelde in een interview met de Daily Mirror waarom hij het meeste van zijn geld niet wil nalaten aan zijn kinderen.

"Kinderen alles op een zilveren dienblad aanbieden, verpest hun leven," is de grootste reden waarom John niet wil dat zijn kinderen na zijn dood vele miljoenen erven. Een groot deel van zijn nalatenschap zal naar goede doelen gaan, waaronder natuurlijk de Elton John Aids Foundation. Toch zullen de twee zoons van de Britse zanger natuurlijk wel iets krijgen, maar dat zal net genoeg zijn om er een huis en een auto mee te kopen. Alle andere dingen moeten de jongens volgens John zelf verdienen, ze moeten leren dat niets vanzelf komt, dat je moet werken om dingen te krijgen. Ze hebben nu al een fantastisch leven, waarin niets ze ontbreekt. Als ze later een schilderij van Picasso of een jacht willen moeten ze daar zelf voor werken. Deze principes laten John en zijn echtgenoot David Furnisch weldra opnemen in hun testament.
LEES OOK
ELTON JOHN GAAT HET RUSTIGER AAN DOEN VOOR...
ELTON JOHN SPRAK MET ELLEN DEGENERES OVER MAN EN KINDEREN + VIDEOholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 March, 2016 en 3216 keer gelezen.Reageer op dit bericht: