Modelijn voor vrouwen met maatje meer van Beth Ditto is een feit.In december van vorig jaar kon je al bij holebi info lezen, dat zangeres Beth Ditto, 34, met een modelabel is gestart voor vrouwen met een maatje meer. Vandaag komt het nieuws dat de Unapologetic collectie een feit is. Ditto is trouwens de enige vrouw met een maatje meer, die al gekleed werd door topdesigners als Jean-Paul Gaultier en Karel Lagerfeld. In 2013 trouwde ze met haar vriendin Kristin Ogata in een jurk van Jean-Paul Gaultier.

Ditto strijdt al jaren voor meer zelfvertrouwen bij vrouwen waarbij ze haar bekendheid gebruikt om vrouwen over de hele wereld aan een beter zelfbeeld te helpen. Zelf heeft ze ook al jaren een maatje meer maar schaamt zich daar absoluut niet over, integendeel. Met de Unapologetic kleding collectie, die ze zelf omschrijft als tijdloos, maar ook als 'een beweging door ons, voor ons', wil ze vrouwen wereldwijd laten weten dat het hoog tijd is om hun eigen lichaam meer te aanvaarden.

"Vrouwen willen niet dik of mollig blijven, maar de waarheid is dat dit voor de meerderheid onder ons wel de realiteit is. En dat betekent dat er een collectie nodig is waarbij we geen excuses hoeven maken. Dat het oké is om een maatje meer te hebben," aldus Ditto in een interview met het 'Sunday Times Style' magazine. De kledinglijn wordt gekenmerkt door opvallende prints, zijden stoffen en vintage geïnspireerde looks. Van kokerrokken tot leggings en A-lijn jurkjes, er is voor elk wat wils. Wie interesse heeft in de collectie ==> Klik hier

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 February, 2016 en 2289 keer gelezen.Reageer op dit bericht: