In de kast zitten zorgde voor paniek aanvallen en depressie bij Ellen Page.
De Canadese actrice Ellen Page, 28, bekende zopas in een interview dat ze kort voor haar coming out in 2014 last had van een depressie en paniek aanvallen als gevolg van haar naderende coming out als lesbienne.

In een interview met Elle magazine vertelde Ellen dat ze zich vaak ongelukkig voelde, en zich afvroeg wat er fout met haar was. Ze vroeg zichzelf af of ze niet gewoon een rol kon spelen maar dat voelde niet juist, het steeds moeten liegen ging haar steeds moeilijker af. Ze deed al wat ze graag deed, maar voelde zich vaak niet goed in haar vel. Daarbij kwam ook nog dat wanneer ze zich erg vrouwelijk moest kleden voor een fotoshoot ze een paniek aanval kreeg, omdat ze zich daar niet goed bij voelde, en niet wist waarom. Pas toen ze zichzelf helemaal ging aanvaarden als lesbische vrouw, viel er een last van haar schouders. Maar de depressie en paniek aanvallen bleven omdat ze niet open durfde te zijn. Angst om niet te worden aanvaard, haar carrière te schaden, hielden haar in de kast.

Toen ze eindelijk publiekelijk haar coming out deed. Het was toen 2014, en het gebeurde tijdens het HRCF's Time to Thrive Conference, zag men een zenuwachtige actrice, die voor een groot publiek liet weten op vrouwen te vallen. Vandaag, terug kijkende op die dag, zegt ze dat ze hoopt dat er een dag komt, waarbij coming out niet meer ongemakkelijk zal zijn, en dat sinds ze uit de kast is er een enorme last van haar schouders viel. Ondertussen is Page een zelfverzekerde actrice die opkomt voor de gelijke rechten van holebi's en transgenders wereldwijd. Dat doet ze sinds kort onder andere via een nieuw televisie programma waarin ze op zoek gaat naar de verhalen van holebi's en transgenders wereldwijd.

LEES OOK
1ste TRAILER TV REEKS VAN ELLEN PAGE + VIDEO (2016)
ELLEN PAGE SPRAK MET HOMOFOBEN VOOR TV REEKS + VIDEO (2016)
FOTOGRAFEN ONTDEKKEN ELLEN PAGE EN VRIENDIN (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 February, 2016 en 2507 keer gelezen.Reageer op dit bericht: