Eerste Tv rol in populaire soap voor Chaz Bono.Auteur, Chaz Bono, 47, gaat weldra een kleine rol spelen in de wereldwijde populaire soap The Bold and the Beautiful (Mooi en meedogenloos), het gaat om een gastrol waarbij hij twee keer te zien zal zijn als predikant.

Bono zegt erg blij te zijn met de rol in de populaire soap. Hij houdt van acteren maar kreeg tot nu nooit echt de kans om zijn talent te tonen. Toch zijn velen er gerust op dat het goed zal gaan want het acteren zit hem in het bloed, gezien het feit zijn moeder niemand minder is dan zangeres Cher die eerder al acteer prijzen won, en zijn vader, wijlen Sonny Bono, was destijds wekelijks op het Televisie scherm te zien in komische sketches. De enige acteer ervaring die Chaz heeft zit in de documentaire: Becoming Chaz (2011) waarin hij vertelt over zijn transitie van vrouw naar man.

Chaz speelt geen transgender in de soap. Toch heeft The Bold and the Beautiful wel al een transgender personage, waarbij eerder personage en modemodel Maya uit de transgender kast kwam, een rol die gespeeld wordt door een niet transgender actrice, Karla Mosley. Daarnaast zit er wel nog een echte transgender acteur in de soap, het personage van Nick wordt gespeeld door acteur Scott Turner Schofield.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 13 February, 2016 en 2668 keer gelezen.Reageer op dit bericht: