Opnieuw Transgender man op cover Men's Health magazine.
De Duitse editie van Men's Health zet binnenkort voor het eerst een transgender man op de cover. Ben Melzer, 27, fitness model en openlijk transgender, zal op de april cover van het mannenmagazine verschijnen.

Meltzer begon naar eigen zeggen pas op zijn 23ste aan zijn transitie (van vrouw naar man), maar is sinds alles rond is voor het eerst 100% gelukkig. En het feit dat hij nu op de cover van een belangrijk mannen magazine mag staan maakt natuurlijk nog meer geluk. In een interview vertelde Meltzer dat hij nooit een echt meisje is geweest en dat hij al lang probeerde om nog meer bekendheid te krijgen. Hij is weliswaar al enkele jaren fitness model, maar op de cover komen van een belangrijk magazine is de boost voor een nog grotere cariere.

Vorig jaar werd de Amerikaanse bodybuilder Aydian Dowling en openlijke transgender man, first runner up in de verkiezing van de Ultimate Guy voor de Amerikaanse editie van Men's Health. Met vijf andere finalisten verscheen hij later op de cover van het magazine.

LEES OOK
TRANSMAN FIRST RUNNER UP - WEDSTRIJD MEN'S HEALTH (Oktober 2015)
TRANSGENDER MAN OP 1 IN STEMRONDE MEN'S HEALTH ZINE (2015)
1ste MODELLEN BUREAU MET UITSLUITEND TRANSGENDERS IS EEN FEIT (2015)
TRANS MODEL ALS EERSTE IN VOGUE (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 February, 2016 en 8504 keer gelezen.Reageer op dit bericht: