Elton John gaat het rustiger aan doen voor...Zanger Elton John, 68, zegt dat hij de komende vijf jaar minder tijd gaat besteden aan zijn carrière, en dit om meer aandacht te kunnen schenken aan zijn zoons, Zachary die nu vijf is, en Elijah die drie is.

In een interview zei de zanger dat hij de komende jaren meer energie wil stoppen in zijn kinderen en echtgenoot. Naar eigen zeggen wil hij meer genieten van het opgroeien van zijn zoons. Niet verwonderlijk gezien het feit de Britse zanger dichter bij de leeftijd van 70 komt. De zanger is duidelijk van plan erg oud te worden want hij laat ook weten dat hij niet stopt met zijn carrière en dat het meer gaat om een soort van 5-jarige pauze.

Op 5 februari kwam zijn laatste nieuwe studioalbum: Wonderful Crazy Night uit. En ondertussen werkt hij volop aan een musical, waar hij verder niets over kwijt wil. John is sinds 1993 samen met David Furnish waarmee hij in 2005 een Civil Partnership Act aanging, dat in 2014 werd omgezet in een huwelijk. Zoontjes Zachary (25.12.2010) en Elijah (11.01.2013) werden beide geboren via dezelfde draagmoeder. Men fluistert dat het sperma van John werd gebruikt voor Zachary en het sperma van Furnish voor Elijah, maar alleen beide heren en papa's weten hoe het echt in elkaar zit.

LEES OOK
ELTON JOHN SPRAK MET ELLEN DEGENERES OVER KINDEREN EN MAN + VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 February, 2016 en 2352 keer gelezen.Reageer op dit bericht: