Maak kennis met Lewis en Billy 64 jaar samen en 2 jaar gehuwd + video.Stel je voor dat je ruim 40 jaar moet wachten om te kunnen trouwen. Dat is wat Lewis Duckett en Billy Jones mee maakte. De twee mannen die ondertussen een kleindochter hebben zijn 64 jaar samen.

Lewis en Billy konden vele jaren geleden niet denken dat ze ooit legaal met elkaar in het huwelijksbootje zouden kunnen stappen. Het koppel leerde elkaar kennen in een heel ander tijdperk. De New York Times maakte al in 2013 een korte video reportage over het koppel, hun relatie en het huwelijk, dat door ging in een kleine kerk in Harlem, New York. Pas sinds 2011 konden holebi koppels trouwen in New York, sinds 2015 in alle Amerikaanse staten.

Het nieuws bericht en de video werden pas nu openbaar gemaakt. Toen de mannen nog jonger waren adopteerden ze een zoon en nu jaren later zijn ze beide gelukkige opa's van een kleindochter, meer hierover in de video, die je hieronder kan bekijken. Opmerking: na het klikken op de video om te starten kan je nogmaals klikken waardoor je in groter formaat via een andere pagina de video verder kan bekijken. Extra opmerking: Op die extra pagina staat dat het koppel 46 jaar samen is, maar in de video zegt een van de mannen duidelijk dat ze 64 jaar samen zijn, zelfs 64,5 jaar.


LEES OOK
OUDSTE HOMO TER WERELD EN VRIEND GEHUWD (2015)
LESBISCH KOPPEL NA RELATIE VAN 72 JAAR GEHUWD (2014)
Meer nieuws rechts op deze pagina - en verder ook onder de menu knop nieuws waarna je dan je keuze kan maken.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 January, 2016 en 2485 keer gelezen.