Sam Smith won opnieuw award + 2 video's.De Britse zanger Sam Smith, 23, is van plan ook dit jaar heel wat prijzen binnen te halen. Zijn eerste heeft hij alvast op zak. Want gisteren won hij op de 73ste editie van de Golden Globes een award voor de song: Writing's On The Wall, de thema song van de laatste Bondfilm Spectre.

De song: Writing On The Wall scoorde meteen na het uitkomen erg goed. Vorig jaar zorgde de song trouwens al voor een wereldrecord waarmee Smith meteen in het beroemde Guinness World Records boek kwam te staan voor de themasong, en dit vanwege de eerste franchise in een 50-jarige geschiedenis die op nummer 1 kwam te staan in de UK, want nooit eerder stond een James Bond thema song meteen op 1. Daarnaast staat hij ook nog in het boek omwille van het feit dat zijn album In the Lonely Hour maar liefst 69 weken in de UK Top 10 stond.

Sinds Smith in 2014 uit de homo kast kwam gaat zijn muzikale carrière in stijgende lijn. Het is meteen ook het jaar dat het album In the Lonely Hour uitkwam en meteen super scoorde. In zeer korte tijd won hij al tal van prijzen. In 2014 won hij 6 Mobo awards, 1 BBC sound award, 1 American music award, 1 Q award, 1 Young Hollywood award en 1 Brit award. Daarnaast behaalde hij in 2014 in negen landen een Gouden album, namelijk in: Belgie, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Polen, Korea, Rusland, Taiwan en Indonesié. Anno 2015 won hij vier Grammy's, 1 Billboard award, 1 Brit award, 1 Juno award, 1 Golden Globe, 1 iHeartRadio music award en een Naacp Image award. Afwachten of hij in 2016 ook blijft scoren. Hieronder twee video's, eerst die rond de uitreiking van de Golden Globe gevolgd door de song: Writing's On The Wall.
holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 12 January, 2016 en 1894 keer gelezen.Reageer op dit bericht: