Opnieuw een homokus op KissCam bij grote sportwedstrijd + video.

Een kus van een homo koppel kreeg veel applaus tijdens de KissCam bij een Hockey match in Los Angeles. De video werd door het homo koppel, Brad Parr en Andy Evans, zelf verspreid op sociale media. De video is mede belangrijk in strijd tegen homofobie in de sportwereld.

In de VS organiseren ze bij grote sportwedstrijden tijdens de pauze graag een KissCam die door het publiek gaat. Wanneer de KissCam inzoomt op jou en de persoon die naast je zit moet je elkaar zoenen. Brad en Andy zijn beide grote Hockey fans en waren natuurlijk aanwezig op de wedstrijd van hun favoriete sportteam. Toen de KissCam op een bepaald moment ook op hen inzoomde aarzelden ze geen moment om elkaar te kussen. Daarop kregen ze een super applaus en vreugdekreten van de ruim 18.000 fans.

Het koppel is slechts een van de weinige homo koppels die op een KissCam verschenen. Vorig jaar was een homo koppel te zien op een KissCam bij de wedstrijd van de Los Angeles Dogers. De eerste homo KissCam was naar men vermoed in 2011 in San Francisco tijdens een wedstrijd van de Giants. Brad en Andy lieten ook nog weten dat ze regelmatig triathlons organiseren waarbij ze dan geld inzamelen voor goede doelen. Recent zamelde ze geld in voor de Leukemie en lymfoom Society. Bekijk hieronder de video van de KissCam waarbij het homo koppel al meteen in het begin van de video te zien is.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 10 January, 2016 en 2314 keer gelezen.