Modeontwerper zet transgender regisseuse in als model.
De Amerikaanse openlijke homo modeontwerper Marc Jacobs, 52, zet voor zijn nieuwe lentecollectie een beroemde transgender vrouw in de spotlights. Regisseuse Lana Wachowski is nu zijn nieuwe muze en model.

Jacobs kondigde alles zelf aan op zijn instagram pagina met een foto van Wachowski in een blauw geruite jurk en vest die hij natuurlijk zelf ontwierp. Daarbij schreef hij dat het nieuwe seizoen zal vertegenwoordigd worden door een reeks samenhangende gebeurtenissen met een visueel verhaal. "Een persoonlijk verhaal van mensen die mij en anderen inspireren en onze manier van denken veranderen." De volledige collectie zal volgende maand bekend worden gemaakt aan het grote publiek."

Lana Wachowski is bekend door dat ze samen met haar broer Andrew "Andy" Wachowski regie- en schrijfwerk voor films doet. Ze waren samen onder andere verantwoordelijk voor de sciencefictionfilms van The Matrix en V for Vendetta. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de producties van films als Assassins, Bound, The Matrix, V for Vendetta. Speed Racer enz. De Wachowski's werden geboren in een Pools/Amerikaans gezin.


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 08 January, 2016 en 2424 keer gelezen.Reageer op dit bericht: