Zangeres uit de lesbische kast.

De Taiwanese zangeres en actrice Enno Cheng, 28, heeft zopas aangekondigd dat ze gaat scheiden van haar man omdat ze lesbisch is. Daarmee komt Cheng meteen ook uit de kast voor het grote publiek.

Cheng deed haar coming out en de aankondiging over haar scheiding op haar Facebook pagina. Het bericht werd meteen 90.000 keer gedeeld. Cheng was sinds 2013 gehuwd met Sam Yang die in haar groep speelt. Naar eigen zeggen heeft ze altijd van hem gehouden maar kan ze niet houden van zijn lichaam. "Dat is niet zijn fout, het is dat ik van vrouwen lichamen hou." Volgens de zangers was haar eigen seksuele geaardheid al sinds jonge leeftijd erg onduidelijk. Ze voelde zich altijd wel eerder aangetrokken tot meisjes maar omdat dit niet erg gewoon is in Taiwan durfde ze er niet aan toegeven.

In 2014 kon je bij holebi info lezen dat zangeres Jin Tai de eerste Taiwanese zangeres was dit uit de lesbische kast kwam. Sinds enkele jaren is er veel veranderd in Taiwan. In enkele steden mogen homo en lesbische koppels een legaal partnerschap aangaan, en de overheid denkt er aan om het homohuwelijk in te voeren.

LEES OOK
VERBINTENIS TUSSEN 2 STEDEN IN TAIWAN MET LEGALE PARTNERSCHAPPEN HOLEBI KOPPELS (December 2015)
VIDEO - ALLE HOLEBI & TRANS COMING OUTS VAN 2015 (Showbizz, sport, politiek, enz)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 08 January, 2016 en 2691 keer gelezen.Reageer op dit bericht: