Ellen DeGeneres wint 16de People Choice Award + Update met video.Het is nu al 100% zeker dat Ellen DeGeneres woensdag 6 januari opnieuw een People's Choice Awards wint. Dit keer gaat het om de Award for Favorite Humanitarian. Het is meteen haar 15de People's Choice Award, en de kans is groot dat er woensdag nog een award bij komt.

Aan de Award is een geldprijs van 200.000 dollar verbonden die Ellen integraal schenkt aan het St-Jude kinderziekenhuis in Memphis, Tennessee. DeGeneres krijgt de prijs voor haar inzet voor tal van goede doelen waaronder tal van anti-pest campagnes, dierenrechten organisaties, mensenrechten organisaties, transgender rechten organisaties, holebi rechten organisaties, strijders tegen racisme, Unicef, Elton John Aids foundation, Children's Health Fund en nog veel meer.

Ellen won ondertussen al 14 People's Choice Awards waarmee ze meteen de enige is die in de 42-jarige geschiedenis van de People Choice Awards zoveel awards won. En naast de award die ze nu woensdag al zeker krijgt (wat meteen de 15de award is), is ze opnieuw ook genomineerd voor de 2016 People's Choice Award voor Favorite Talk Show host. Of ze deze award nu opnieuw wint is afwachten. Het zou dan meteen haar 16de People's Choice Award zijn. Indien ze deze wint komt dit in update bij dit nieuws bericht. Ondertussen werd trouwens ook bekend gemaakt dat de Ellen DeGeneres Show zeker nog doorgaat tot 2020.

UPDATE 7 JANUARI MET VIDEO
Ellen won daadwerkelijk ook de andere prijs (favorite Talkshow host). Hiermee heeft ze maar liefst 17 gewonnen People Choice Awards op haar naam staan. Bekijk hierbij in update een video rond de uitreiking van de prijzen, en met natuurlijk een speech van Ellen met enkele grapjes.LEES OOK
ELLEN IN TRANEN VAN GELUK OP TV + VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 January, 2016 en 2257 keer gelezen.Reageer op dit bericht: