Twitter gaat holebi's, transgenders en anderen beschermen.
Op 1 januari kon je bij holebi info al lezen dat Twitter een homo activist aanwierf om er voor te zorgen dat er meer diversiteit komt op de Twitter werkvloer. Vandaag komt het nieuws dat Twitter nu ook meer gaat doen om gebruikers zelf te beschermen.

Binnenkort zal Twitter alle gebruikers die zich schuldig maken aan misbruik of bedreigingen van mensen op basis van seksuele geaardheid (homo, lesbisch, biseksueel), gender identiteit (transgender en interseksueel), ras, leeftijd, etnische afkomst, religieuze overtuiging, ziekte en handicap zijn of haar Twitter profiel verliezen. Met andere woorden de profielen worden dan bij overtreding van de nieuwe regels zonder pardon verwijderd.

Een woordvoerder van Twitter zegt dat iedereen zijn of haar eigen mening mag hebben, maar dat haat, misbruik en bedreigingen niet langer zullen worden getolereerd. Eerder was het beleid enkel geformuleerd als zijnde het is verboden om anderen te bedreigen. Maar omdat Twitter steeds meer klachten kreeg, dat men niet genoeg deed om gebruikers te beschermen zijn er nu de nieuwe regels.

LEES OOK
TWITTER HAALDE HOMO ACTIVIST BINNEN VOOR MEER DIVERSITEIT
HOLEBI INFO NIEUWS JAAROVERZICHT 1 VIDEO IN VIER DELEN
ALLE HOLEBI & TRANS COMING OUTS VAN 2015 (Showbizz, sport, politiek, enz)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 January, 2016 en 2209 keer gelezen.Reageer op dit bericht: