Zogenaamde wordt hetero groep moet deuren sluiten.In New Jersey heeft een rechter zopas geoordeeld dat een gay conversie therapie groep (die claimen seksuele geaardheid te kunnen veranderen) de deuren moet sluiten.

Wereldwijd (zie links onder dit bericht) zijn er tal van organisaties die zogenaamde conversie therapieën aanbieden. Daarbij claimt men homo's en lesbiennes te kunnen veranderen in hetero's. In de VS zijn er al enkele staten met een verbod op het geven van zulke therapieën en gaan er stemmen op dit in alle staten te doen. De zaak van de groep uit New Jersey kwam er nadat vier mannen samen met hun moeders een rechtszaak aangingen tegen de organisatie wegens fraude betreffende het beweren seksuele geaardheid te kunnen veranderen.

Volgens de rechtbank mag de organisatie de zogenaamde conversie therapieën niet meer aanbieden omdat dit berust op fraude. Want het is al meermaals aangetoond dat conversie therapie niet werkt en kan worden berust op fraude. De rechter oordeelde dat de organisatie de deuren moet sluiten binnen de dertig dagen omdat de therapieën zeer schadelijk zijn voor holebi's en hun families. De rechter zei ook dat de organisatie misbruik maakte van mensen die zich tijdelijk geestelijk onwel voelen en dat ze hen behandelden als ziek en gestoord terwijl ze gewoon liefde en support nodig hebben. Homoseksualiteit kan niet worden genezen en daarom is de organisatie frauduleus aldus de rechtbank.
LEES OOK
ONLINE TOOL MOET ZORGEN VOOR WERELDWIJDE STOP WORDT HETERO THERAPIEEN
MOGELIJK VERBOD IN DE GEHELE VS OP KOMST OP WORDT HETERO THERAPIE
VERBORGEN VIDEO TOONT ELEKROSHOCK THERAPIE IN CHINA OM HOLEBI ZIJN TE GENEZEN
OPGEPAKTE LESBISCHE MOSLIM MEISJES MOETEN IN WORDT HETERO THERAPIE
HOMO TIENER KREEG ELECTRO SHOCKS EN WERD SEKSUEEL MISBRUKT OM HEM HETERO TE MAKEN
AUSTRALISCHE OPROEP TOT VERBOD WORDT HETERO THERAPIE
EIGENAARS KAMP WAAR HOMO TIENERS STIERVEN VEROORDEELT
WITTE HUIS MEDEWERKERS IN VIDEO TEGEN WORDT HETERO THERAPIE
14 BRITSE ORGANISATIES WAARONDER TAL VAN PYSCHIATERS TEGEN WORDT HETERO THERAPIE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 December, 2015 en 2273 keer gelezen.Reageer op dit bericht: