Zangeres Beth Ditto komt met kledinglijn voor maatje meer.

Gossip zangeres Beth Ditto, 34, komt met een modelabel voor dames met een maatje meer. De modelijn komt pas in februari uit maar om dit alles nu al te vieren brengt ze een gelimiteerde editie van een T-shirt jurk uit gebaseerd op de iconische kleding van zangeres Madonna waarvoor ze samenwerkte met Jean-Paul Gaultier.

De T-shirt jurk wordt omschreven als the Corset Tee en is een jaren 80 jurkje met lithografie print met een handgemaakte applicatie korset op de rug (foto), en dit alles geïnspireerd op de beroemde iconische Jean-Paul Gaultier kegelvormige beha korset, die gedragen werd door zangeres Madonna. Een deel van de opbrengst van de jurk gaat naar het Girls Rock Camp Foundation (organisatie die jonge meisjes helpt bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, creatieve expressie door middel van muziek).

Ditto's echte naam is Mary Beth Patterson. Ze werd vooral bekend als zangeres van de groep Gossip, solo brengt ze albums uit onder haar echte naam. Daarnaast is ze ook bekend omwille van het feit dat ze zich totaal niets aantrekt van het huidige schoonheidsideaal. Ze heeft zelf al jaren een maatje meer en benadrukt dit door strakke onthullende jurkjes te dragen waarbij ze bovendien zelden haar okselhaar scheert om zich af te zetten tegen de volgens haar zogenaamde ideale beelden over hoe een vrouw er moet uit zien. Ditto is trouwens ook de enige vrouw met een maatje meer die al gekleed werd door topdesigners als Jean-Paul Gaultier en Karl Lagerfeld. In de zomer van 2013 trouwde ze met haar jeugdvriendin Kristin Ogata op Hawaii daarbij droeg ze een jurk van Jean-Paul Gaultier. Omdat het toen om slechts een ceremonieel huwelijk ging werd alles dit jaar overgedaan in Oregon.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 December, 2015 en 3048 keer gelezen.