Modern Family acteur had huidkanker.
De Amerikaanse acteur Jesse Tyler Ferguson, 40, is zopas kort behandeld voor huidkanker. Vorige week liet de Modern Family acteur weten dat hij huidkanker had en dat het vlekje in zijn gezicht moest worden weggehaald.

Ondertussen is het kankervlekje op zijn gezicht weggehaald en toonde Jesse een foto van zichzelf met een flinke pleister op zijn wang (foto links). Op zijn Instagram pagina schreef hij verder dat hij de behandelende arts en zijn team bedankte voor de goede zorgen en het wegnemen van de huidkankervlek. En hoewel kanker niet iets is om mee te lachen, bleef Jesse toch zijn humor behouden en schreef hij tot slot nog: "Succes met het verbergen van de hechtingen morgen". Gericht aan het visagie-team van de succesvolle komedieserie Modern Family.

Jesse Tyler Ferguson won tot nu toe al 5 Awards waaronder vier Screen Actors Guild Awards en één Drama Desk Award. Over zijn coming out vertelde hij ooit dat hij tot drie keer toe zijn coming out moest doen tegenover zijn vader omdat die hem eerst niet wilde geloven. Jesse heeft ook nog een lesbische zus. In 2012 verloofde hij zich met Justin Mikita een advocaat waarmee hij in 2013 trouwde (foto rechts). De verloving werd destijds aangekondigd via een YouTube video waarbij hij ook samen met Justin een project voorstelde genaamd Tie the Knot. Een non-profit organisatie die opkomt voor de gelijkheid van holebi's & transgenders en die geld inzamelde voor organisaties die opkomen voor holebi's en transgenders en daarbij vooral ijveren voor het homohuwelijk. Jesse is vooral bekend van zijn rol als homo in de populaire komedie Modern Family maar daarnaast speelde hij nog in enkele films, Tv series en in het theater.

LEES OOK
27-JARIGE MODERN FAMILY ACTEUR UIT DE KAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 14 December, 2015 en 2579 keer gelezen.