Actrice op 72-jarige leeftijd publiekelijk uit de kast.

De Amerikaanse 72-jarige actrice Holland Taylor (foto's), onder andere bekend door haar rol in Two and a Half Men, is zopas publiekelijk uit de kast gekomen. Taylor sprak tot nu toe nooit over haar privé leven maar zegt dat iedereen het eigenlijk al jaren weet dat ze lesbisch is.

De actrice heeft op dit moment een relatie met een veel jongere vrouw. In een interview zegt ze dat ze niet graag praat over haar privé leven, en dat wanneer ze dan iets zou zeggen over haar vriendin mensen zouden zeggen, oh, je komt dus uit de kast. "Dan zeg ik neen, ik ben altijd al uit de kast geweest." Het gesprek over haar vriendin kwam er toen er in het interview werd gepraat over huwelijken waarbij ze aangaf dat indien ze zou trouwen dit in alle stilte zou doen, ver weg van de camera's. Daarnaast gaf ze even aan verlegen te zijn om te praten over haar vorige relaties omdat dit steeds met vrouwen was, en eigenlijk is daarover praten niet belangrijk, aldus de actrice.

Taylor speelde in ondertussen in meer dan 40 televisieseries zoals: The L Word, Ally McBeal, Strong Medicine, Monk, ER, The Powers that be en Two and a Half Men. Daarnaast was ze ook al te zien in meer dan 50 films zoals: Spy Kids, Legally Blonde, Jewel of the Nile, The Powers That Be, Romancing the Stone, enz...

LEES OOK
MODERN FAMILY ACTEUR UIT DE KAST
AMERIKAANS ZANGER UIT DE KAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 December, 2015 en 2775 keer gelezen.