Zanger Gordon stopt met zingen.

De Nederlandse zanger en presentator Gordon, 47, stopt met zingen. Dit nieuws bevestigde hij zelf op zijn facebook pagina. De zanger laat weten waarom hij deze beslissing neemt, waarover hij aller eerst zegt: Met pijn in mijn hart zeg ik vaarwel tegen misschien wel het allermooiste en leukste wat er was in mijn leven.

Het is een mooie tijd geweest, een einde van een tijdperk, schrijft de zanger en presentator op Facebook. Ik heb zo vreselijk genoten van al het succes en ook het applaus. Ik heb me altijd enorm gewaardeerd gevoeld door het publiek. Ik kan terugkijken op een fenomenale carrière met zoveel hoogtepunten dat ik een tevreden mens mag zijn. Hij is minder te spreken over de muziekindustrie. Hilversum heeft in al die jaren dat ik bezig ben nooit een blijk van waardering laten horen aan mij.

Hij legt uit waarom hij stopt. Het uitbrengen van platen heeft tegenwoordig niet echt zin meer met de huidige houding van radio samenstellers tegenover Nederlandse artiesten. Het is tijd voor een nieuwe generatie artiesten, de helden van vroeger zijn de dj's van nu die het schnabbelcircuit bijna volledig hebben overgenomen. Ook laat hij weten dat hij zich volledig wil richten op zijn tv-carrière en zijn koffiesalons Blushing. Wie meer wil weten over Gordon ===> Klik hier

LEES OOK
HET GAAT BETER MET GORDON NA ZWAAR ONGEVAL
GORDON VERLIEST KILO'S EN OPENT TWEEDE ZAAK

Bron: nieuws.nl

Dit bericht is gepost op 01 December, 2015 en 4761 keer gelezen.