Nieuwe holebi & trans Anthem van DJ zal je tot tranen toe beroeren + video.

Opgelet de volgende video song en beelden kunnen je tot tranen toe beroeren. Een nieuwe video song van de Amerikaanse DJ Steven James in samenwerking met singer songwriter Quentin Sound brengt een hartverwarmende Anthem voor homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders die leven in de meest homofobe landen ter wereld.

De muziek video genaamd: "We Know Who We Are" toont anti holebi geweld in Oeganda, Jamaica en Rusland. En laat verder weten dat in nog vrij veel landen mensen gewoon kunnen gestraft worden om niets meer en niets minder dan het enkele feit dat ze homo, lesbisch, biseksueel of transgender zijn.

DJ James zegt dat het doel van de muziek video onder andere is holebi's en transgenders wonende in landen waar homoseksualiteit strafbaar is een hart onder de riem te steken, hen te laten weten dat ze niet alleen staan, en dat er niets verkeerd is aan holebi of transgender zijn, ongeacht wat politieke leiders mogen beweren. Van de opbrengsten van de muziek clip en song gaat er 50% naar holebi & transgender rechten organisaties in Rusland, Oeganda en Jamaica. Bekijk en beluister hieronder de nieuwe holebi Anthem:


LEES OOK
OEGANDA VOERDE ANTI HOLEBI WET IN DIE OOK HETERO'S TREFT

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 November, 2015 en 2244 keer gelezen.