Nieuw Nederlands boek op komst: "Man genoeg om vrouw te zijn".Er is een nieuw Nederlands boek door een Vlaamse schrijver op komst: "Man genoeg om vrouw te zijn". In dit boek zal de bekende/beruchte travestie Liz Richards geen blad voor de welgevormde lippen nemen en in anekdotes haar levensverhaal vertellen achter de glitter en de schijn van de internationale travestie wereld. Begonnen als 16 jarige in het beroemde Amsterdamse Madame Arthur tot de chef van de bekende Vlaams/Duits/Nederlandse travestieformatie "La vie en rose" die jaren de Gentse feesten domineerde en in 2005 zelfs de Duitse vakmediaprijs won met maar 1 Duitse artiest in de groep en nu 35 jaar later nog steeds werkend als live artiest in heel Europa .

Haar verhaal is opgetekend door de bekende Vlaamse schrijver Stefaan van Laere , bekend van verschillende misdaadromans, biografie├źn en het Buffalo boek. Hij zal als een volleerd voyeur door het sappige leven van Liz' Richards gaan, soms grof, soms ontroerend maar absoluut waard om vast te leggen voor de komende generaties.
Het boek zal werkelijk rijk geïllustreerd zijn met exclusieve (prive) foto's en persartikelen uit binnen en buitenland.

Het boek zal gepresenteerd worden in Terneuzen in Porgy en Bess op 27 februari 2016, maar we beginnen de voorinschrijvingen al vroeg omdat de eerste 100 inschrijvers een invitatie krijgen om de presentatie bij te wonen en daar het boek als eerste kunnen afhalen. Het boek zal worden gepresenteerd door middel van een live interview met Stefaan en Liz' door "Andre de Both" radiomaker van Terneuzen FM en daarna zal Liz' zo'n 45 minuten een aantal van haar liedjes ten gehore brengen. Tevens is er natuurlijk tijd voor een lied, babbeltje, handtekening in het boek van Liz' etc etc.

Het boek is te bestellen via uitgeverij Partizaan : www.partizaan.be aan 19,95 (is voor de eerste 100 bestellers incl gratis entree Porgy En Bess 27 februari 2016).


Bron: via Liz Richard Richards - holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 November, 2015 en 1950 keer gelezen.Reageer op dit bericht: