Jonge homo slachtoffer van exorcisme om hetero te worden + videoRecent riep de Amerikaanse Substance Abuse en Mental Health Services Administration, zoals je eerder bij holebi info kon lezen, nog op om conversie therapie (waarbij men van holebi's hetero's wil maken), in de gehele VS te verbieden voor minderjarigen. Maar misschien moet men er aan denken om ze evengoed te verbieden voor meerderjarigen.

De laatste jaren komen er steeds meer getuigenissen, van vooral jonge homo's die verplicht werden deel te nemen aan de zogenaamde conversie therapieën, ook wel wordt hetero therapieën genoemd. Josh Sanders is zo'n slachtoffer. Hij was zelfs slachtoffer van een exorcisme therapie. Hij was toen 20 en werd gedwongen om de therapie te volgen die werd gegeven in een kerk. Josh vertelt dat de therapie zeer intens was met veel gebeden, heilig water, een donkere kamer en kaarsen.

"Het was een zeer traumatische ervaring, en ik heb nu serieus last van een religieus trauma syndroom met nachtmerries en alles erop en er aan tot gevolg." Josh is nu al lange tijd in psychotherapie, om die traumatische ervaring te verwerken waarbij hij ook leert dat zijn homo zijn niet verkeerd is, iets wat hij natuurlijk altijd al wel wist, maar door de exorcisme therapie werd hem voorgehouden dat homo zijn slecht, zondig, gevaarlijk en afschuwelijk is. Hieronder kan je een video bekijken rond de getuigenis van Josh. Er mag ook nog worden opgemerkt dat de therapieën die claimen dat men homo's kan veranderen in hetero's wereldwijd voorkomen, zelfs in Europese landen, zelfs in Nederland.


LEES OOK
MOGELIJK VERBOD IN DE GEHELE VS OP WORDT HETERO THERAPIE
VERBORGEN VIDEO TOONT ELEKROSHOCK THERAPIE IN CHINA OM HOLEBI ZIJN TE GENEZEN
OPGEPAKTE LESBISCHE MOSLIM MEISJES MOETEN IN WORDT HETERO THERAPIE
HOMO TIENER KREEG ELECTRO SHOCKS EN WERD SEKSUEEL MISBRUKT OM HEM HETERO TE MAKEN
AUSTRALISCHE OPROEP TOT VERBOD WORDT HETERO THERAPIE
EIGENAARS KAMP WAAR HOMO TIENERS STIERVEN VEROORDEELT
WITTE HUIS MEDEWERKERS IN VIDEO TEGEN WORDT HETERO THERAPIE
14 BRITSE ORGANISATIES WAARONDER TAL VAN PYSCHIATERS TEGEN WORDT HETERO THERAPIE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 October, 2015 en 2426 keer gelezen.Reageer op dit bericht: