Het gaat langzaam aan beter met Gordon na zwaar ongeval.In september kon je bij holebi info lezen dat de Nederlandse zanger Gordon tijdens zijn vakantie zwaar gewond raakte nadat een auto hem langst achter aanreed en daarbij vluchtmisdrijf pleegde. Ondertussen gaat het beter met de zanger en is hij weer aan het werk. Maar hij is de klap nog lang niet te boven.

Mentaal is het nog zwaar. "Het is zo'n ingrijpende gebeurtenis in je leven. Elke keer als je het staat te vertellen, dan schiet je weer vol, dat heeft tijd nodig. Traumaverwerking noemen ze dat." Aldus de zanger eerder in de media. Sinds afgelopen donderdag is Gordon weer aan het werk. Dat begon met werken in zijn koffiehuis Blushing. Lichamelijk is hij weer in orde, de zes gebroken ribben, sleutelbeen en schouderblad zijn herstelt, maar mentaal is hij de klap nog niet te boven en het ongeluk doet hem nog vaak beven. "Ik ben heel schrikkerig op straat, bijvoorbeeld als een auto achter me staat, of als ik rare geluiden hoor."

Door het zware ongeluk miste Gordon zijn moeder die vijf jaar geleden overleed, als nooit tevoren. Recent schreef hij een emotioneel bericht aan zijn moeder op Facebook dat ging als volgt: "Een dag werd een week en een week een maand, toen een jaar en nu al weer vijf jaar zonder jou. Ja mam, het went nooit en wat had ik je nodig afgelopen maanden. Het leven zonder jou is niet leuk, ik denk nog elke dag aan je en praat nog veel over je, ik doet het al vijf jaar zonder je, en eerlijk, ik vind er geen reet aan. Maar hoe dan ook, ik doe gewoon of je er nog bent, de klap van het ongeluk ben ik te boven en vergeleken met die klap na jou verlies, lach ik erom," aldus de 47-jarige zanger.

LEES OOK
GORDON ZWAAR GEWOND OP VAKANTIE NADAT AUTO HEM AANREED

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2015

Dit bericht is gepost op 20 October, 2015 en 1714 keer gelezen.