Als homo papa mag je blijkbaar niet samen met je zoontje in douche of bad!!

In mei kon je bij holebi info al lezen dat de Amerikaanse celebrity blogger Perez Hilton voor de tweede keer papa was geworden. Vandaag komt hij in het nieuws omdat hij eerder een selfie plaatste (zie foto) waarop hij zelf in de badkamer staat met zijn zoontje. En ondanks het feit dat het kind amper te zien is op de foto, wordt Hilton door tal van homofoben beschuldigd van pedofilie en kindermisbruik.

Blijkbaar is het als papa verboden om met je kind, vooral als dat van hetzelfde geslacht is, in de douche of in bad te gaan. En dan helemaal wanneer papa een beroemde alleenstaande homo papa is met twee kinderen: Zoontje Mario en dochtertje Mia Alma. Dat is alvast de conclusie die men kan trekken nadat Hilton een selfie plaatste op zijn beroemde blog van hemzelf en zijn zoontje in de badkamer. Meteen daarna kwamen er reacties als: 'vieze pervert', 'vuile pedofiel', 'de nieuwe Michael Jackson', en 'kindermisbruiker'.

Kort daarna verdedigde Hilton zich met de volgende woorden: "Welke ouder doet dit nu niet? Bovendien trek ik altijd mijn zwembroek aan wanneer ik samen met mijn zoon de douche in ga. Het is gewoon leuk om samen te spelen met water en te genieten van een vader zoon moment". Gelukkig kreeg Hilton ook veel mooie reacties onder andere van een moeder die liet weten dat haar man regelmatig zelfs helemaal naakt met hun zoontje van drie in bad gaat en dat daar niets mis mee is. Iemand anders reageerde door te stellen dat wie Hilton beschuldigd van pedofilie iemand is zonder kinderen of iemand is met een verknipte geest. Nog iemand anders liet weten dat je als ouder met of zonder badpak gewoon in de douche moet kunnen gaan en dat zelfs naaktheid niets is om je voor te schamen en dat daardoor kinderen sneller leren dat het heel gewoon is en niet vies zoals men vroeger leerde (onder Katholiek bewind).

LEES OOK
PEREZ HILTON OPNIEUW PAPA

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 07 October, 2015 en 3157 keer gelezen.