Paul de Leeuw is zeer droevig + 2 video's.
Paul de Leeuw is binnenkort niet meer te horen als verteller van het Paul de Leeuw is binnenkort niet meer te horen als verteller van het Efteling-sprookje De Indische Waterlelies. "Mijn hart is allesbehalve vrolijk", zegt de Nederlandse presentator in een video boodschap.

Reden waarom de Leeuw niet meer te horen zal zijn als verteller van het beroemde sprookje? is dat de Efteling de Indische Waterlelies gaat renoveren. En dat is nodig, want al ruim 50 jaar dansen elke dag opnieuw meerdere keren de elfjes in de waterplantbloemen. De Efteling heeft er voor gekozen om alles terug in zijn originele staat te herstellen en daarbij gaat men dan ook de oorspronkelijke vertelster van het sprookje, Barbara Hoffmann terug gebruiken.

De stem van Paul werd sinds 2009 gebruikt. De Indische Waterlelies die vermoedelijk bijna alle kinderen en hun ouders minstens een of meerdere keren hebben gezien in de Efteling, werd geschreven door koningin Fabiola (11 juni 1928 - 5 december 2014). Hieronder twee video's. De eerste waarin Paul het nieuws brengt rond de stop van het gebruik van zijn stem, de tweede video is het sprookje van de Indische Waterlelies met de stem van Paul. De kwaliteit is niet best in het begin, maar toch was dit het beste filmpje dat er te vinden was op YouTube op het vlak van geluid.LEES OOK
MIKA HAALDE PAUL DE LEEUW OP HET PODIUM TIJDENS CONCERT + BIER MAYO SPEL + 2 VIDEO'S
PAUL DE LEEUW TERUG OP TV MET SHOW MAAR DIT KEER MET DRIE HELPERS
PAUL DE LEEUW TURELUURS VAN SELFIE RAGE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 October, 2015 en 2123 keer gelezen.