Paul de Leeuw terug met Tv show, dit keer met 3 helpers.


Vanaf zondag 13 september is Paul de Leeuw weer elke week op Tv te zien in een nieuwe late-avond-show. Dit werd eerder bekend gemaakt tijdens de seizoenspresentatie van BNN-VARA. De nieuwe Tv show van Paul heet: 'Kun je het al zien?'. Uitzonderlijk feit is dat de Leeuw dit keer zijn Tv show samen doet met drie jonge opiniemakers.

In de nieuwe show zal Paul op zoek gaan naar antwoord op de vragen: 'Kun je het al zien? Wat hebben we gezien? En Wat krijgen we te zien? Daarbij wordt hij bijgestaan door de jonge opiniemakers: columniste Nynke de Jong, presentator Ajouad el Miloudi en VPRO-programmamaker Tim den Besten (foto). De Leeuw zal in zijn nieuwe Tv show elke week actuele gasten ontvangen om het weekend mee door te nemen en het publiek wordt daar mee in betrokken. Een vast item is dat trendcatcher Lammert de Bruin elke week zal afrekenen met weekeindeflaters.

In de eerste aflevering is er ook een muzikale noot van niemand minder dan zanger Mika, en natuurlijk is de Miguel Wiels band ook elke week weer van de partij. Paul zei over de show alvast dit: "Het was een grote wens van me om het weekeinde vrolijk uit te luiden. En omdat het laat op de avond is, mogen we weer eens lekker schuren tegen het toelaatbare". 'Kun Je Het Al Zien?', Vanaf 13 september iedere zondag om 23.15 uur bij de VARA op NPO 1.
LEES OOK
PAUL DE LEEUW TURELUURS VAN SELFIE RAGE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 September, 2015 en 2722 keer gelezen.