Homofobe groep valt nu ook beroemde transgender tiener aan.De bekendste Amerikaanse tiener Jazz Jennings (foto), 14, wordt aangevallen door de homofobe organisatie One Million Moms, een rechtse Amerikaanse protest groep die regelmatig ook holebi's aanvalt en oproept tot boycots tegen bedrijven en anderen die opkomen voor holebi's en transgenders in de V.S.

Jennings wordt aangevallen omdat ze transgender is. Eerder kon je al meermaals bij holebi info lezen over Jazz die sinds kort een eigen televisieshow heeft. En dat is een doorn in het oog van de organisatie One Million Moms die van mening zijn dat het niet normaal is dat mensen het oké vinden dat er een trangender tiener op Tv komt met een eigen show en ze verwijten Jazz dat ze jongeren aanzet tot transgender zijn. Op de website van de organisatie staat ook te lezen dat ze het niet oké vinden dat velen Jazz steunen en transgender zijn als normaal promoten. En vallen ze ook de ouders van Jazz aan omdat die haar toestaan een transgender leven te kiezen. Volgens de homofobe groep is Jazz geen meisje maar een jongen en zal dat altijd zo blijven.

De groep One Million Moms, die geen miljoen leden hebben is een onderafdeling van de conservatieve homofobe groep the American Family Association. De missie van beide organisaties is naar eigen zeggen het bestrijden van immoraliteit, geweld, vulgariteit en godslastering van de moderne media. Ook zijn ze vierkant tegen de normalisering van homoseksualiteit, transgenderisme, en antichristelijke vooroordelen. In het verleden portretteerden ze al tegen shows als Glee, tegen Playboy, tegen de Marvel en DC stripboeken omdat die met homo personages kwamen, tegen J.C. Penney maar evengoed tegen Ellen DeGeneres omdat ze zogenaamd homoseksualiteit zou promoten. De American Family Association strijdt vooral tegen abortus, het homohuwelijk en pornografie. Net zoals One Million Moms organiseren ze ook regelmatig boycots tegen bedrijven en anderen die zich "schuldig" maken aan de promotie van homoseksualiteit. Beide organisaties staan in de Amerikaanse lijst van haatgroepen.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 August, 2015 en 3124 keer gelezen.Reageer op dit bericht: