Foo Fighters namen opnieuw wraak op homofoben + video.
Voor de tweede keer op rij hebben de leden van de Amerikaanse band Foo Fighters "wraak" genomen op enkele homofoben. In 2011 kon je bij holebi info al lezen dat de heren terug reageerden op homofobische protesten (link onder video). En gisteren deden ze hetzelfde.

Leden van de Amerikaanse extreem homofobe Westboro Baptist Church, bekend van hun bordjes met opschriften als: 'God haat homo's', en 'God straft Amerika', en het betogen op begrafenissen, hielden een actie voor het optreden van de Foo Fighters in het Sprint Center in Kansas City met alweer homofobe bordjes in hun handen.

En opnieuw besloot Frontman Dave Grohl over te gaan tot een tegenactie samen met de rest van de bandleden en enkele fans reden ze naar de plek waar de homofoben stonden te demonsteren. Ze stopten met een truck en luidde muziek voor de homofoben en meteen kwamen tal van fans mee feesten zodat men na een poosje de homofoben en hun haatbordjes niet meer zag staan. Bandleden hadden onder andere een bord bij met daarop de tekst: 'You Got Rick Rolled, verwijzend naar het fenomeen waarbij men onder de titel 'Rick Roll' verwijzend als grap mensen doorstuurde naar de song: 'Never Gonna Give You Up'. Bekijk hieronder de video van het protest met daaronder een link naar het bericht uit 2011 met video.


LEES OOK
FOO FIGHTERS GAVEN HOMOFOBEN PASSEND ANTWOORD + VIDEO (2011)


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 August, 2015 en 2449 keer gelezen.Reageer op dit bericht: