Uniek event rond lesbiennes en technologie voor het eerst in Europa.

De enige en eerste lesbische technologie-industrie groep genaamd Lesbians Who Tech komt binnenkort naar Europa. De netwerkgroep werd opgericht ni 2013 tijdens een sociaal event in een bar in San Francisco en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer grote groep die regelmatig events organiseert in de VS voor lesbische en biseksuele vrouwen uit de technologie wereld. Op de laatste bijeenkomst waren er 1.200 vrouwen aanwezig.

Van 28 tot 30 augustus gaat er een Europese top van Lesbians Who Tech door in Berlijn, met lezingen, discussies, diners, een Hackathon en een picknick in het park van Berlijn. Onder de spreeksters onder andere Cory-Ann van Google, Nikki Murray sociaal driver software Ingenieur, Leanne Pittsford CEO sociale onderneming en oprichtster van de groep Lesbians who tech en vele anderen. Het event wordt bovendien gesponsord door: Amazon, Wells Fargo, Target, Intel Google, Credit Suisse, Facebook, Snapchat en Yelp. Bekijk hieronder een fimpje rond het event:

In 2013 kon je bij holebi info lezen dat er in de VS voor het eerst een holebi & transgender Hackathon werd georganiseerd met steun van Facebook. Ook op het Lesbians Who Tech event komt er een Hackathon? wat een event is waarbij computer programmeurs en anderen betrokken bij software ontwikkeling samen komen om later intensief samen te werken.holebi info - eigen bericht geving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 21 August, 2015 en 1753 keer gelezen.Reageer op dit bericht: