Nieuw showbizz koppel is nu echt een feit.
Er gingen al een hele tijd geruchten over een relatie tussen zangeres Miley Cyrus, 22, en het Britse model Stella Maxwell, 24. Maar nu, enkele maanden later blijkt dat de geruchten waarheid zijn en dat de twee sinds een tijdje een relatie hebben. Zowel Cyrus als Maxwell willen hun seksuele geaardheid niet benoemen.

Cyrus en Maxwall leerden elkaar kennen via Miley's assistent en een gemeenschappelijke Instagram vriend. Al snel werden ze een koppel en bijna even snel werd dat bekend gemaakt in de pers. Volgens Stella voelde de relatie meteen goed aan. Deze Stella woonde trouwens tot haar dertiende in Belgiƫ. Haar ouders die van Noord-Ierse afkomst zijn verhuisden toen ze 14 was van het Belgische Woluwe naar Australiƫ. Later ging het gezin in Nieuw-Zeeland wonen, waar ze tenslotte werd ontdekt als model. Stella poseerde ondertussen al voor Alexander McQueen, Asos, H&M en stond al in bladen als Glamour, Elle en Vogue. Maxwell is trouwens niet het enige lesbische supermodel eerder kwamen er nog al enkelen uit haar wereldje uit de kast.

Stella Maxwell is trouwens de eerste vrouwelijke partner voor wie Miley Cyrus publiekelijk uit komt. In grote lijnen zou je kunnen zeggen dat de zangeres biseksueel is. Maar zelf ziet ze dat niet zo. Ze weigert een etiket te kleven en ziet zichzelf niet als biseksueel, lesbisch of hetero. Recent liet ze zelfs weten dat ze zich voelt als een 15-jarige jongen in het lichaam van een 24-jarige vrouw. Maar hoe het ook mag zijn, Cyrus heeft nooit haar sympathie voor de holebi en transgender gemeenschap onder stoelen of banken gestoken en heeft zelf al tal van projecten opgestart onder andere voor dakloze holebi en transgender jongeren.

LEES OOK
MILEY CYRUS START HAPPY HIPPIE PROJECT TVV DAKLOZE HOLEBI & TRANS JONGEREN + DRIE VIDEO'S
MILEY CYRUS SAMEN MET ANDEREN IN SONG TEN VOORDELE VAN TRANSGENDERS + VIDEO
MILEY CYRUS BRACHT BEZOEK AAN HOLEBI & TRANS JONGEREN DAKLOZEN CENTRUM

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 18 August, 2015 en 2664 keer gelezen.