Ku Klux Klan op oorlogspad tegen homo's.


In de Amerikaanse staat Louisiana is de Ku Klux Klan opnieuw op oorlogspad. Dit keer vooral met een actie tegen homo's. Tal van mensen vonden op hun oprit of in hun voortuin een plastiek zak met daarin een baksteen of snoepjes met daarbij de tekst: 'Stop Aids, Support Gay Bashing' de clan roept op tot het in elkaar slaan van homo's die volgens hen de schuld zijn van de aids crisis.

In de flyers wordt daarnaast ook opgeroepen tot het stoppen van de niet blanke immigratie golf en het deporteren van Haïtianen. Op de flyer ook het adres van een website en een telefoon nummer met de boodschap: 'Red ons land, kom bij de Klan, blanke macht'. Over homo's schrijft men nog dat hun seksuele daden walgelijk en onmenselijk zijn.

Een ruime meerderheid van de inwoners van de wijken in Louisiana die de plastiek zak met boodschap van de Klan kregen zijn erg gechoqueerd en vinden de actie niet kunnen. Enkelen reageerden al met een eigen flyer waarop staat: 'We hebben geen interesse". In de zomer vonden mensen in andere wijken gelijkaardige boodschappen van de Klan. De politie is een onderzoek gestart naar de actie van de Klan.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 August, 2015 en 2273 keer gelezen.Reageer op dit bericht: