New Yorkse politie slaat brutaal homo in elkaar + video.

In de VS daagt een homo de politie van New York voor de rechter nadat die hem onnodig aanvielen, sloegen en uit zijn huis sleurden. Alles werd op camera beelden vastgelegd door een buurman.

De 31-jarige Louis Falcone (foto) is slachtoffer geworden van politie brutaliteiten. Op een bepaald moment maakte Falcone ruzie met zijn broer. Na een anonieme klacht arriveerde wat later de politie, de ruzie was toen al voorbij. De politie mannen wilden dat Falcone naar buiten kwam. Toen hij vroeg waarom, begon zijn hond te blaffen, en schreeuwde een agent dat hij zijn hond weg moest doen of dat hij hem anders af zou schieten. Falcone die met zijn voet in het gips zat werd dan ook nog eens tegen zijn gipsvoet geschopt door een agent en nadien naar buiten gesleurd en op de grond gegooid waarna de agenten hem begonnen te slaan.

In de video die een buurman maakte, hoor je Falcone schreeuwen om genade terwijl de politie mannen verder gaan met hem in elkaar slaan. Falcone zegt dat hij op een bepaald moment bloedde uit zijn lip en dat toen een agent tegen de andere agent zei dat hij moest oppassen omdat hij misschien aids heeft. Ondertussen werd hij onder bedwang gehouden door een knie van een agent in zijn nek. Daarna zou een agent ook op zijn hoofd hebben geschopt. Falcone hield er een gebroken neus aan over, twee blauwe ogen en meer problemen aan zijn voet die al in de gips lag. De advocaat van Falcone zegt dat de politie mannen in de cel thuis horen en er volgt een klacht tegen de New Yorkse politie. Bekijk hieronder de video van het incident: (Opgelet de video begint vanzelf te spelen).holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 August, 2015 en 2013 keer gelezen.Reageer op dit bericht: