Zanger Sam Smith gaat samenwerken met Spaans modehuis.

Zanger Sam Smith, 23, is de zoveelste in het rijtje van bekende sterren die het ook in de mode industrie gaat zoeken. Smith gaat samenwerken met het Spaanse modehuis Balenciaga. De zanger ontwerpt zelf kleren voor het modehuis waaronder alvast een mooi gesneden kostuum met een rolkraagtrui onder, iets wat al een tijdje een belangrijke trend is voor mannen. Ook zal hij zelf model staan voor de kledingstukken en is hij tijdelijk het gezicht van het Spaanse modehuis (foto - 1ste uit Balenciaga collectie).

Smith zegt erg vereerd en verschrikkelijk blij te zijn dat hij mag samenwerken met het Spaanse modehuis voor de komende wintercollectie. "In mijn wildste dromen had ik nooit durven hopen dat ik deze kleren zou dragen, laat staan er ook model voor mogen te staan." Alexander Wang, creatief directeur bij het modehuis, verklaarde in een mededeling dat hij Sam Smith graag aan boord wou voor zijn stille elegantie en subtiele sensualiteit. Hij vertegenwoordigt gevoeligheid en kracht, de dualiteit die in de Balenciaga-man schuilt. We zijn het gewoon om Gisele of Kate Moss te zien in de campagnes van Balenciaga en dus is Sam een verfrissende verrassing.

De ultieme bekendheid en doorbraak van Sam Smith kwam er na de lancering van zijn album 'Lonely Hour' in mei 2014. Daarna, op zeven maanden tijd realiseerde hij het om een Music Award te winnen, genomineerd te zijn voor vijf Grammy's, waarvan hij er vier won, en verkocht hij als enige Britse artiest 1 miljoen albums in 2014. Daarboven op behaalde hij ook nog eens een Gouden plaat in Belgiƫ, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Polen, Korea, Rusland, Taiwan en Indonesiƫ. Dit jaar won hij al drie Billboard Music Awards en 1 BET Award.

LEES OOK
ELLEN DEGENERES KOMT MET KLEDINGLIJN EN MERK HUISHOUD ARTIKELS (2015)
VOOR HET EERST BEKEND GEHUWD HOMO KOPPEL IN MODE RECLAME (2014)
MODEONTWERPER EN VRIEND NA 27 JAAR GEHUWD (2014)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 July, 2015 en 2304 keer gelezen.