Ex kindsterretje uit Cosby Show vertelt voor het eerst over haar beroemde vriendin.
In 2013 kon je bij holebi info lezen dat de Amerikaanse actrice en voormalig kindsterretje, Raven Symone, 29, uit de lesbische kast was gekomen. En zopas vertelde Symone voor het eerst over haar relatie met een mode model.

Symone heeft al een hele tijd een relatie met het Amerikaanse mode top model AzMarie Livingston, 28. Maar bleef daar eerder stil over omdat ze liever haar privé en werk gescheiden hield. Maar in een kort interview met People sprak ze zopas toch voor het eerst over haar relatie. Raven zegt dat ze erg trots is op haar vriendin. Verder bekende ze ook dat ze alleen maar voor de Tv wil zitten met haar vriendin en met niemand anders, maar daar is natuurlijk weinig tijd voor gezien beide dames een druk carrière leven hebben. Tot slot bekende ze ook nog dat ze regelmatig denken aan gezinsuitbreiding. Wie de biologische moeder dan zal worden weten de dames nog niet.

Extra info
AzMarie Livingston
Werd bekend door haar deelname aan America's Next Top Model - Britisch Invasion 2012. Daarvoor deed ze al modellen werk als runway model in L.A en New York en verscheen ze in verschillende mode magazines en modeshows inclusief op London Fashion Week. Ze valt vooral op door haar vele tatoeages en androgyne uiterlijk. Momenteel doet ze ook aan acteer werk in de Fox network hit show Empire.
Raven Symone
Toen Raven Symone drie jaar oud was, deed ze voor het eerst auditie voor een film. Ze wilde een rol in de film Ghost Dad. Ze was te jong voor de film, maar werd wel aangeraden bij The Cosby Show. In februari 1989 kreeg ze de rol van Olivia in deze televisieserie die liep tot 1992. Verder speelde ze nog in films als: The Little Rascals (1994), Dr. Dolittle (1998) en in Zenon: Girl of the 21st Century (1999). In 2003 kreeg ze haar eigen show bij Disney Channel: That's So Raven. De serie werd een van de meest succesvolle televisieseries die Disney Channel ooit gekend heeft. De serie kreeg in 2005 een nominatie voor een Emmy Award en werd in 2007 na 100 afleveringen stopgezet. Raven kreeg ook al op jonge leeftijd een carrière in de muziek. In 1993 bracht ze haar eerste album, Here's to New Dreams, uit. Haar single That's What Little Girls Are Made Of kreeg zelfs een plaats in de Billboard Hot 100. Toch werd haar eerste album geen groot succes. Op 4 mei 1999 werd haar tweede album, Undeniable, uitgebracht. Hieruit werd alleen het liedje With a Child's Heart ook commercieel uitgebracht. In 2003 kreeg Raven een contract bij Hollywood Records.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 16 July, 2015 en 2580 keer gelezen.