Hillary Clinton reageert via Facebook op quote homo maar facebook verwijderd.Amerikaans presidentskandidate voor de Democraten Hillary Clinton toonde zich zopas weer van haar mooiste kant. Alleen jammer dat Facebook korte tijd later roet in het eten strooide. Clinton reageerde persoonlijk op een berichtje met woorden van een homo tiener.

Fotograaf Brandon Stanton plaatste een foto met daarbij de tekst van een homo tiener op zijn Facebook pagina die ruim 13 miljoen likes heeft. De quote van een homo tiener ging als volgt: I'm a homosexual and I'm afraid about what my future will be and that people won't like me. Het bericht werd meteen 30.000 keer gedeeld en kreeg ruim 350.000 likes.

Via haar officiƫle campagne Facebook account reageerde Hillary Clinton op het Facebook bericht. En schreef: 'In een voorspellen naar jou volwassen leven, je toekomst gaat geweldig zijn. Je zal jezelf verrassen met wat je in staat bent te doen, en de mooie dingen die je nog zal doen. Omring je met mensen die van je houden en in je geloven, er zullen zo meer mensen bestaan dan je denkt. Alles zal goed komen.' H. De boodschap werd ondertekend met H om aan te duiden dat ze het zelf geschreven heeft. De boodschap van zowel de homo tiener als Clinton werd ook gedeeld door Kristina Schake, adjunct-directeur communicatie voor de Hillary Clinton for America campaign op Twitter.

Maar toen greep plots Facebook in en verwijderde om een onverklaarbare reden het bericht rond de homo tiener en de reactie van Clinton. De fotograaf liet weten dat hij tijdelijk geen foto's meer mag uploaden. Waarom het bericht op Facebook is verwijderd is een raadsel. Fotograaf Stanton zegt: 'Blijkt dat facebook de statement van een moedige jonge man verwijderd heeft en verbied me nu om verder nog foto's uploaden. Ik hoop dat het om een misverstand gaat. Gelukkig staat het bericht nog wel op Instagram en Twitter. Ik ga uitzoeken wat er aan de hand is op Facebook in de hoop dat ik het bericht terug kan plaatsen.

holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 04 July, 2015 en 3079 keer gelezen.Reageer op dit bericht: