Belg Jordy (Mr Gay World, Mr Gay Vlaanderen) is vierde lid van Nederlandse popgroep.De 20-jarige Jordy De Smedt uit Boom in de provincie Antwerpen, die dit jaar als afgevaardigde naar Zuid Afrika ging om België te vertegenwoordigen, en daar op de Mr Gay World verkiezingen derde werd, en die in 2014 deelnam aan de Mr Gay Vlaanderen verkiezingen en daar 1ste ereheer werd, is zopas het vierde en nieuwe lied geworden van de Nederlandse popgroep STORM3.

De Nederlandse popgroep bestaat uit: Devon Donovan, Mark de Langen , Patrick la Lau en vanaf nu met ook Jordy De Smedt. De groep bracht in april van dit jaar al hun eerste singel uit genaamd 'This is Love', toen wel nog zonder Jordy. Het toen nog drietal werd zeer goed ontvangen door de Nederlandse radiostations en het succes zorgde voor het tekenen van een contact met labels in Polen en Roemenië. En binnenkort duiken de vier de studio in voor de opvolger van 'This Is Love' op te nemen dat de titel heeft 'Set This Place On Fire' die in augustus zal gepresenteerd worden. Deze tweede singel is geproduceerd door een Zweedse Producer die met de grootste Zweedse artiesten heeft samengewerkt

En speciaal om te vieren dat Jordy bij de groep is gekomen, is er nu een re-release gedaan van This is Love met de vocalen van Jordy erbij. De song 'This Is Love' heeft trouwens ook een speciale boodschap, namelijk dat iedereen het recht heeft op lief te hebben wie hij of zij wil, holebi of hetero, liefde is gelijk. De vier boys staan trouwens weldra op podia in zowel Nederland als België. Op 25 juli op de Krabbenfoor in Bergen Op Zoom en op 9 augustus op de Closing Party van de Antwerp Pride op de Grote Markt. Je kan de song 'This is Love' hieronder beluisteren en/of downloaden:

Links
- Song This Is Love beluisteren => Klik hier
- Song This Is Love downloaden op iTunes => Klik hier
- Facebook pagina van de groep => Klik hier

holebi info eigen berichtgeving - via email aan holebi info van Patrick la Lau.

Dit bericht is gepost op 30 June, 2015 en 2046 keer gelezen.