Hetero zijn is verboden in nieuwe kortfilm - gratis integraal te bekijken.
Een film die vorig jaar van start ging met een soort gelijke korte video clip is nu volledig gratis te bekijken. In de video zijn heteroseksuelen in de minderheid en holebi's in de meerderheid. En worden heteroseksuelen gepest en uitgesloten en niet holebi' zoals in de echte wereld vaak wel het geval is.

De film: Pink Moon, is een kort film (bijna 18 minuten) en gaat over een maatschappij waar heteroseksuelen worden vervolgd en abortus verboden is, en twee hetero tieners worden gedwongen om een ongeplande zwangerschap te verbergen voor hun geheime romance bekend wordt. Want ze leven in een maatschappij waar heteroseksuelen in de minderheid zijn en holebi's in de meerderheid. De hetero's worden vervolgd, hebben te maken met discriminatie, worden in elkaar geslagen enz..

Met andere woorden de echte wereld is in de kortfilm omgekeerd. De makers van de kortfilm zeggen dat in het echte leven holebi's nog steeds te maken hebben met discriminatie, geweld, uitsluiting enz. Zelfs ondanks het feit dat men in sommige landen kan trouwen, mag adopteren en dat er wetten zijn die holebi's moeten beschermen. De kortfilm is in de eerste plaats ook een aanklacht tegen het feit dat homo en lesbische koppels in veel landen nog steeds geen kinderen mogen adopteren of krijgen. De kortfilm is het werk van schrijver en regisseur Sal Bardo. Bekijk hieronder de kortfilm video:holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 29 June, 2015 en 2371 keer gelezen.