Obama looft transgender Caitlyn JennerPresident Barack Obama heeft zich uitgesproken over Bruce Jenner, die de wereld via het blad Vanilty Fair heeft laten weten voortaan door het leven te gaan als Caitlyn. "Er is moed voor nodig je verhaal te delen", schreef Obama op Twitter.

Kort daarvoor maakte Caitlyn haar eigen profiel aan op Twitter en Facebook. Haar eerste tweet was een foto van de cover van Vanity Fair die maandag werd onthuld en waarop ze voor het eerst als vrouw poseert. De cover dient ook als haar profielfoto. "Ik ben zo blij om na zo'n lange worsteling als mijn echte ik te leven", schreef ze daarna. "Welkom in de wereld, Caitlyn. Ik kan niet wachten totdat jullie haar/mij leren kennen."

Binnen vier uur had de stiefvader van Kim Kardashian ruim een miljoen volgers. "Bedankt voor jullie steun", schreef Caitlyn. Onder haar nieuwe fans waren haar kinderen en stiefkinderen. "Dat is pas een cover!", schreef Kendall, die als model zelf al op heel wat covers stond. "Ik zou niet trotser kunnen zijn", schreef Khloé, die het eerder erg moeilijk had met de transformatie van Bruce. "Vrijheid! Prachtig", schreef Kourtney. En Kim schreef: "Hoe mooi. Wees gelukkig, wees trots, leef je leven op jouw manier!"

Andere beroemdheden die Caitlyn via Twitter steunden waren onder anderen Maria Shriver, Emmy Rossum, Gigi Hadid, Lily Aldridge, Ellen DeGeneres, Rumer Willis en Tyra Banks.

Bron HLN.be

Dit bericht is gepost op 02 June, 2015 en 2655 keer gelezen.Reageer op dit bericht: