Amerikaans bedrijf komt met homo koppel in reclame + videoHet Amerikaanse bedrijf Sabra Hummus komt met een video commercial met daarin een real-life homo koppel. Het bedrijf is een onderneming die Midden Oosten stijl voedsel producten, waaronder hummus, aubergine dip, baba Ghanoush, mediterrane salsa enz produceert. Alle Sabra producten zijn bovendien koosjer en vegetarisch en verkrijgbaar in de VS en Canada.

In de nieuwste reclame campagne video van Sabra zit ook een real-life homo koppel. Larry Sullivan en Dave Monaham zijn een gehuwd koppel en werken bovendien beide als acteurs. Sullivan had eerder al kleine rolletjes in Modern Family, CSI en Will & Grace. Monaham was eerder al in kleine rollen te zien in Dawsons's Creek en Crossing Jordan. Het koppel werd via hun agent gevraagd voor de reclamespot waarop ze meteen ja zeiden.

Het toevoegen van homo en lesbische koppels in reclame is de laatste jaren erg populair. En het is niet enkel goed voor de zichtbaarheid van homo's en lesbiennes maar een bedrijf toont er ook mee dat het achter gelijke rechten voor holebi's staat. En wat veel bedrijven al jaren weten is dat ook holebi's de kassa doen rinkelen. Meer zelfs nog dan de kassa van de heteroseksuele klanten. Want ja, wat had je nu gedacht, natuurlijk draait het ook om het verkopen van je product met als einddoel winst en dus geld. Toch kunnen we holebi's enkel maar toejuichen in reclames,, want eigenlijk gebeurd het nog veel te weinig dat we holebi's zien in reclame. Bekijk hieronder de video:
holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 22 May, 2015 en 2468 keer gelezen.Reageer op dit bericht: