Acteur YouTube ster komt met bijzondere video uit de kast.
YouTube star, acteur en zanger Joey Graceffa is zopas uit de kast gekomen met een video die wordt omschreven als de mogelijk best coming out video ooit. Met de muziek video komt Graceffa meteen uit de homo kast tegenover zijn vijf miljoen volgers.

Op zijn 24ste verjaardag (18 mei) bracht Graceffa zijn muziek video song Don't Wait' uit die magisch is, goblins en prinsen bevat. En die meteen ook zijn coming out is. Op het einde van de muziek video en het verhaal komt Graceffa nog even in beeld voor een woordje uitleg. Het nummer Don't Wait staat momenteel op de 72ste plaats in de US iTunes chart en heeft de mogelijkheid snel hogerop te staan. Bekijk hieronder de video.

Extra info
Joey Graceffa begon op 16-jarige leeftijd met het uploaden van video's op YouTube. Ondertussen heeft hij twee YouTube kanalen waarmee hij samen ruim 600 miljoen volgers trekt. Als acteur was hij in 2013 en 2014 te zien in de webserie Storytellers. En in zijn eigen kortfilm Eon. Op Tv was hij al te zien in de serie: The Amazing Race. En in 2014 won hij 1 Streamy Award voor Best Male Actor in a Dramatic Web Series Storytellers.holebi info eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 May, 2015 en 2816 keer gelezen.