Beroemde papa en man tonen trots dochtertje.Eind maart kon je bij holebi info lezen dat Amerikaans interieurontwerper en tv-presentator Nate Berkus, 43, en zijn echtgenoot Jeremiah Brent, 29, de trotse papa's waren geworden van een dochtertje. Zopas toonde het koppel hun spruit voor het eerst aan de pers.

Het dochtertje van het koppel werd geboren op 23 maart en heet Poppy Brent-Berkus. Gisteren toonde de trotse papa's voor het eerst foto's van hun dochtertje. "Onze ouderlijke instincten komen volop naar boven als we naar haar kijken. En ik had ook nooit gedacht dat ik zo gelukkig zou zijn wanneer ik boven een volle pamper hing", lacht Nate. Die verder vertelde dat hun dochtertje werd geboren met haar ogen open, rond kijkend alsof ze op zoek naar ons was.

Nate Berkus werd bekend door dat hij lange tijd vaste gast was in de Oprah Winfrey Show. In 2010 kreeg hij zijn eigen show die liep tot 2012. Hij is eigenaar van een interieurarchitectuurbedrijf "Nate Berkus Associates", dat hij oprichtte in 1995. In 2005 schreef hij een boek Home Rules: Transform the Place You Live into a Place You'll Love. Vorig jaar trouwde hij, zoals je kon lezen bij holebi info, met Jeremiah in de New York Public Library, New York City.
LEES OOK
CELEBRITY BLOGGER PEREZ HILTON OPNIEUW PAPA
BRITSE ACTRICE & VROUW MAMA'S VAN DOCHTERTJE
ACTRICE EN ZANGERES TROTSE MAMA'S VAN ZOONTJE
YANAIKA EN VROUW TROTSE MAMA'S VAN DOCHTERTJE

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 May, 2015 en 4603 keer gelezen.