Belangrijke Egyptische hetero actrice kwam op voor holebi's & transgenders + video.Een van de meest bekende Egyptische actrices kwam recent in een Tv interview op voor transgenders, homo's, lesbiennes en biseksuelen. Actrice Mona Hala, 30, is van mening dat de Egyptische overheid minderheden moet respecteren.

Het interview dat op de Egyptische zender On Tv kwam dateert al van 1 maand geleden. Hij is nu pas online gezet omdat er niet eerder een Engelse vertaling was. Die er nu als ondertiteling wel bij zit. Hala begon in het interview met te zeggen dat ze van mening is dat de overheid geen zaken heeft met het feit of iemand man of vrouw is. Daarna ging het over homo's waarbij ze van mening is dat ook zij respect en gelijke rechten verdienen. Ook met de seksuele geaardheid van iemand heeft volgens Hala de Egyptische overheid geen zaken.

Hala had het daarna over het feit dat tal van mensen uit de geschiedenis homoseksueel waren. Zoals Alexander de Grote die Alexandria bouwde. "Moeten we daarom Alexandria vernietigen? Ik denk het niet," aldus Hala. Wat later ging het over het feit dat toeristen uit het land kunnen worden gezet alleen maar omdat ze homo of lesbisch zijn. Volgens Hala is dat discriminatie. Wat er verder nog verteld werd kan je zien in de onderstaande video (met Engelse ondertiteling).


LEES OOK:
SUPER UNIEK ARABISCHE HETERO'S KOMEN OP VOOR HOLEBI'S EN TRANSGENDERS IN VIDEO

holebi info eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 12 May, 2015 en 2869 keer gelezen.Reageer op dit bericht: